Societatea noastra autorizata ANRE si Distrigaz, ofera servicii complete de proiectare, executie si verificare tehnica periodica (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani), montare sisteme de siguranta impotriva scaparilor de gaze (electrovana + detector) la instalatiile de gaze naturale in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuinte, Asociatii de Proprietari/Locatari, spatii comerciale, institutii etc. ).

Societatea noastra mai executa si proiecte, solutii tehnice (inclusiv executie), lucrari de instalatii sanitare (instalator sanitar), instalatii termice (instalator termice) in Bucuresti si imprejurimi, comercializare si montaj aparate aer conditionat, instalatii sanitare si instalatii termice, electrice si de prevenire stingere si combaterea a incendiului, asistenta tehnica si service.

SC WALIXMAR GAZ INSTAL SRL este o societate dinamica si inovatoare, aflata in plina dezvoltare, cu scopul declarat de a oferi clientilor sai servicii integrate la cheie inca din anul 2007. Avem capacitatea de a realiza lucrari complexe, lucram cu echipamente performante si personal calificat. Societatea dispune de mijloacele necesare pentru realizarea de instalatii de foarte buna calitate in Bucuresti, cat si in judetele dimprejurul lui cum ar fi Ilfov, Dambovita, Giurgiu etc. Societatea dispune de angajati ingineri de instalatii atat tineri cu idei inovatoare cat si de cei cu experienta necesara de peste 30 de ani in domeniu, instalatori si sudori autorizati ANRE SI ISCIR cu atestat in domeniu (otel si PEHD-polietilena).

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.

Cu stima si respect echipa Walixmar Gaz Instal

Domeniul principal de activitate al firmei noastre il reprezinta lucrarile de proiectare , executie, verificare, revizie la instalatiile de gaze naturale.
Serviciile Noastre
anre-sigla
distrigaz-sigla
distrigazsud-sigla
royalcert-sigla
iscir-sigla
iaf-sigla